KIDS PORTRAITS
KIDSSHOOT       €99 - €149
NAAST DAT IK REGELMATIG KINDERPORTRETTEN MAAK OP LOCATIE, KUN JE OOK BIJ MIJ THUIS IN AMSTERDAM TERECHT OM MOOIE PORTRETTEN VAN JE (KLEIN)KINDEREN TE LATEN MAKEN. 
EEN PHOTOSHOOT BOEK JE BIJ MIJ AL VANAF  € 99. VOOR 2 KINDEREN BETAAL JE € 149, ELK KIND EXTRA  +€ 25. 
IK NEEM ALLE TIJD OM JE KIND OF KINDEREN RUSTIG TE LATEN WENNEN AAN DE CAMERA EN DE OMGEVING. EEN KLEDINGWISSEL IS BIJ DEZE SHOOT OOK MOGELIJK. 
JE KRIJGT MINIMAAL DRIE MOOIE PORTRETTEN PER KIND, DIGITAAL AANGELEVERD IN HOGE RESOLUTIE. ALLE EXTRA PORTRETTEN ZIJN € 10 PER FOTO. 
ONGEVEER EEN WEEK NA DE SHOOT KRIJG JE TOEGANG TOT EEN PRIVE GALERIJ WAAR JE ZELF EEN KEUZE KUNT MAKEN UIT DE GEMAAKTE FOTO'S.
MINISHOOT       € 25
JE KAN ER OOK VOOR KIEZEN OM NAAR EEN 'MINISHOOT'  TE KOMEN. DIE ORGANISEER IK EENS IN DE ZOVEEL TIJD. 
DAN BETAAL JE € 25 PER KIND EN BOEK IK EEN TIJDSLOT VOOR JE IN VAN 15 MIN
JE KRIJGT DAN TWEE MOOIE PORTRETTEN PER KIND DIGITAAL AANGELEVERD IN HOGE RESOLUTIE. ALLE EXTRA PORTRETTEN ZIJN € 10 PER FOTO.
OOK HIER KRIJG JE ONGEVEER EEN WEEK NA DE SHOOT TOEGANG TOT EEN PRIVE GALERIJ WAAR JE ZELF EEN KEUZE KUNT MAKEN UIT DE GEMAAKTE FOTO'S.
ABONNEMENT VANAF € 49
VEEL KLANTEN KOMEN VAKER TERUG OMDAT ZE GRAAG EEN MOOI OVERZICHT WILLEN VAN HUN OPGROEIENDE KIND. ZIE JIJ DIT OOK WEL ZITTEN, MAAR HEB JE GEEN ZIN OM ER IEDERE KEER ZELF AAN TE DENKEN IETS IN TE PLANNEN, KIES DAN VOOR EEN ABONNEMENT.
JE KRIJFT DAN EEN KEER PER JAAR EEN UITNODIGING VAN MIJ OM IETS IN TE PLANNEN. JE KRIJGT TWEE MOOIE PORTRETTEN PER KEER, DIGITAAL AANGELEVERD IN HOGE RESOLUTIE. ALLE EXTRA FOTO'S ZIJN OOK HIER WEER € 10 PER FOTO.
DE KOSTEN VOOR EEN ABONNEMENT ZIJN € 49 PER JAAR PER KIND, TWEE KINDEREN € 89 PER JAAR, ELK KIND EXTRA +€ 25.