Kidsshoot       €99 - €149
Naast dat ik regelmatig kinderportretten maak op Locatie, kun je ook bij mij thuis in amsterdam terecht om mooie portretten van je kinderen te laten maken. 
DOOR DIT met enige regelmaat in te plannen krijg je een mooi overzicht van je opgroeiende kind. 
Een PrivE Photoshoot boek je bij mij al vANAF € 99. Voor 2 kinderen betaal je € 149, elk kind extra +€25. IK neem dan alle tijd om je kind of kinderen rustig te laten wennen aan de camera en de omgeving. EEN KLEDINGWISSEL IS BIJ DEZE SHOOT OOK MOGELIJK. je krijgt minimaal DRIE foto's per kind, digitaal aangeleverd in hoge resoLutie. ALLE EXTRA FOTO's zijn €10 per foto.
ZATERDAGINLOOP       €25
Je kan er ook voor kiezen om naar mijn 'ZATERDAGinloop' te komen. Die organiseer ik eens in de zoveel tijd. Dan betaal je €25 per kind en boek ik een tijdslot voor je in van 15 min. Je krijgt dan twee mooie portretten, digitaal aangeleverd in hoge resolutie. ALLE EXTRA FOTO's zijn €10 per foto.
Abonnement vanaf €49
zie je een mooi overzicht van je opgroeiende kind wel zitten, maar heb je geen zin om ER zelf iedere keer aan te denken en iets in te plannen? dan kan je ook kiezen voor een abonnement. Je krijgt dan EEN keer per jaar een uitnodiging met mogelijkheden om iets in te plannen. Je krijgt twee mooie portretfoto's per keer, digitaal aangeleverd in hoge resolutie. ALLE EXTRA FOTO's zijn €10 per foto.
de kosten voor een abonnement zijn €49 per jaar per KIND, TWEE KINDEREN €89 per jaar, ELK KIND EXTRA +€25.